Suomen Pakuhyllyn varastonhallinta ja verkkokauppa tehostuivat Meisenetin avulla

Varastonhallinta on Suomen Pakuhyllylle elinehto. Pakettiauton hyllyjä asiakkailleen myyvän yrityksen pitää tietää reaaliaikaisesti, mikä hyllyjen tilanne varastossa on.

Suomen Pakuhyllyn yrittäjä Otto Tast huomasi vuoden 2022 aikana, että kasvaneen tuotevalikoiman myötä yritys tarvitsee paremman varastonhallinnan.

Pienen tutkimisen jälkeen Tast tuli siihen lopputulokseen, että järjestelmä kaipaa päivitystä. Samalla ajankohtaiseksi tuli myös taloushallinnon palvelujen päivittäminen.

Mieleeni oli jäänyt LinkedInistä Tommi Laurilan postaukset taloushallinnosta, ja päätin ottaa yhteyttä ja kysyä mitä Tommilla olisi meidän haasteeseen tarjolla.

Tast vakuuttui Meisenetin osaamisesta heti ensimmäisessä palaverissa. Yrityksellä jo käytössä ollut Netvisor ratkaisisi tehokkaammin hyödynnettynä varastonhallinnan ja verkkokaupan ongelmat, ja Meisenetiltä löytyi tähän osaaminen.

Huomasin, että Meisenet osaa hommansa ja he tietävät tuotteensa. Vakuutuin, että heidän palvelunsa sopisi meille aiempaa paremmin.

Yhteistyö alkoi vuoden 2023 alussa.

Yrittäjä haluaa, että taloushallinto on tehokasta ja vaivatonta

Otto Tastille on tärkeää, että taloushallinto toimii hyvin. Samalla hän ei kuitenkaan halua käyttää itse siihen liikaa aikaa. Meisenetin Valtti-palvelu on tähän tarpeeseen nappivalinta.

Esimerkiksi kirjanpidon haluan mielelläni ulkoistaa. Hyvän kirjanpitäjän avulla minulla on mahdollisuus keskittyä yrittämiseen.

Meisenetin taloushallinnon palvelut saavat Tastilta täyden kympin. Asioihin perehdytään ja ne hoidetaan aikataulussa ja huolellisesti.

Meisenetin työntekijöistä huokuu huippuasenne. He haluavat hoitaa homman niin, että missään ei ole mitään epäselvyyksiä. He järjestelivät muun muassa aluksi taseemme ja tuloslaskelmamme ajantasaiseen ja ymmärrettävään muotoon. He myös ehdottivat toimenpiteitä roikkumaan jääneiden asioiden siivoamiseen.

Varsinkin säännöllisesti käytävä kvartaalipalaveri on Tastin mielestä erittäin hyödyllinen.

Käymme siellä tulos- ja taselaskelmat seikkaperäisesti läpi. Samalla olemme saaneet siivottua niistä paljon vuosien varrella roikkumaan jääneitä rivejä. Yhteistyömme ansiosta laskelmat ovat aiempaa helposti ymmärrettävämpiä.

”Luotettava ja tehokas taloushallinto on edistänyt liiketoimintaa”

Suomen Pakuhylly on hyötynyt yhteistyöstä Meisenetin kanssa monella eri tavalla. Varastonhallinta on aiempaa tehokkaampaa, Netvisor toimii hyvin ja taloushallinto on entistä vaivattomampaa.

Yhteistyömme on edistänyt myyntiämme selvästi. Meillä on nyt verkkokauppa, josta asiakkaamme näkevät suoraan varastomme tilanteen. Verkkokauppa on integroitu varastonhallintaamme, Otto Tast sanoo.

Tast suosittelee Meisenetin palveluja varsinkin yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa esimerkiksi verkkokaupan avulla.

Meisenetin kaikki työntekijät ovat huippuasiakaspalvelijoita. Olen joskus törmännyt yrityksiin, jossa asiakaspalveluhenkisyys on vain myyjillä ja tuotannossa keskustelun äänensävy muuttuu. Meisenetissä asiakassuhdetta kunnioitetaan koko ketjussa, kaikki ovat asiansa osaavia ja todella ystävällisiä.

Otto Tast saa myös mielenrauhaa siitä, että asiat suunnitellaan hyvin etukäteen.

Tiedän, että käymme taloutemme läpi rivi riviltä neljä kertaa vuodessa. Se tuo rentoutta eikä minun tarvitse miettiä kirjanpidon asioita päivittäisessä arjessani.

 

Haluatko sinäkin tehokasta taloushallintoa ja apua talouslukujesi tulkitsemiseen ja ymmärtämiseen? Tutustu Valtti-pakettiin ja ota yhteyttä!

Tutustu Suomen Pakuhyllyn palveluun ja verkkokauppaan osoitteessa www.hyllytpakuun.fi