Referenssit

images

 ”Tuntuu, kun Meisenetillä olisi taikanappi”

Elämyslahjat saa Meisenetin avulla merkittäviä verohyötyjä.

Hakulan logo

”Silloin oltiin pulassa.”

Hakulan Puu ja Meisenet ovat olleet kumppaneita jo kaksi vuosikymmentä. Miten tamperelaisen tilitoimiston ja turkulaisen rakennusalan yrityksen ystävyys alkoi ja miksi se ei ole vieläkään päättynyt?

hyllyt_pakuun_logo_final_2019

Meisenetistä huokuu huippuasenne

Miten ihmeessä taloushallinto liittyy myynnin kasvattamiseen? Paljonkin, tietää Suomen Pakuhylly Oy:n yrittäjä Otto Tast.

Meisenetin ohjelmisto-osaamisen avulla Suomen Pakuhylly Oy:n varastonhallinta viritettiin huippuunsa - ja tämä näkyy suoraan myyntiluvuissa.

Ab Unilink Oy:n juuret juontavat aina 1950-luvulle asti. Yritys toimittaa monipuolisesti tarvikkeita ja palveluita teollisuuden eri toimialojen tarpeisiin.

Katso oheiselta videolta, miten Unilinkin myyntipäällikkö Filip von Schantz on kokenut yhteistyön kanssamme ja miten olemme pystyneet auttamaan häntä omassa työssään.

Helsinkiläisen puhtausalan jälleenmyynti- ja tukkuliikkeen, Clean Key Oy:n, toimitusjohtaja Aku Vilke ja taloushallinnosta vastaava Marika Vilke kertovat yhteistyöstään Meisenetin kanssa. Clean Key käyttää toiminnassaan laajasti toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmää, ja Meisenet on yritykselle tärkeä yhteistyökumppani järjestelmän tehokkaassa hyödyntämisessä.