Jarmo Hankela on Meisenetin oma verokuiskaaja

Jos Controller Jarmo Hankelan työssä on yksi asia, mistä hän syttyy ylitse muiden, on se jumppa verottajan kanssa. Kun asiakkaamme kaipaavat selvityspyyntöjä ja vastineita verottajan suuntaan, Jarmo hyppää kehiin. 

- Koen, että olen löytänyt ”Suomi-verottaja-Suomi -sanakirjan”, ja olen sen avulla pystynyt auttamaan asiakkaitamme. Kun oikaistavaa ja selvitettävää on ollut, olemme saaneet verottajan suuntaan hyvin asioita läpi, Jarmo sanoo.

16 vuotta Meisenetissä ollut ja huhtikuun alusta controllerin tehtävissä aloittanut Jarmo kuvailee työyhteisöämme huikeaksi.

- Hoidamme hommamme viimeisen päälle, mutta osaamme olla myös rennosti. Tästä saamme myös monilta harjoittelijoiltamme ihmettelevää myönteistä palautetta, että voiko tilitoimistossa olla näin hauskaa. Kyllä voi, ja siksi kai työporukassamme on tosi vahva pysyvyys ja yhteishenki.

Jarmo syttyy myös toisesta asiasta, tamperelaisittain kiakosta. Hän on päävastuullinen siitä, että Meisenetissä on miesten wc-tiloissa ”pukukopit” molemmille liigajoukkueille. Itse hän kannattaa sitä joukkuetta, joka ei ole viime vuosina mestaruuksilla juhlinut.

 

- Mutta ei mennä nyt siihen, hän huokaa pilke silmäkulmassaan.

Controllerin tehtävä ei avaudu kaikille helposti. Jarmo kiteyttää roolinsa näin:

- Controller yrittää ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa syvällisesti ja auttaa asiakasta ymmärtämään asioita lukujen takana sekä kehittämään omaa liiketoimintaansa. Controller on erinomainen apu varsinkin yrityksille, jotka haluavat kasvaa hallitusti ja visioida tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Controllerin säännöllinen kuukausittainen apu kuuluu muuten Päällikkö -palveluumme. Jos kiinnostuit siitä, käy katsomassa se täältä https://www.meisenet.fi/palvelut/paallikko/

Haluatko Jarmon työkaveriksi?
Tutustu meihin työnantajana ja ota yhteyttä