Tarkka ja kärsivällinen Miikka on pidetty työkaveri ja kirjanpitäjä

Järjen ääneksikin nimitetty Miikka on pidetty tyyppi sekä asiakkaiden että oman porukkamme keskuudessa. Tämä tarkka kaveri pitää minkä lupaa, huomioi aina muut eikä hötkyile turhia. Mikä talousasia mieltä painaakin, hän neuvoo kärsivällisesti ja ymmärrettävästi.

 

Miikka tuli taloon aikanaan opiskeluihin liittyvän työharjoittelun kautta, josta jatkoi kesätöihin ja eteni lopulta assistentista kirjanpitäjäksi.

Työssäni tykkään erityisesti asiakkaiden auttamisesta ja tarkkuutta vaativista töistä. Innostun siitä, kun on vapaat kädet ja päävastuu asiakkaan kirjanpidon tekemisestä ja oikeellisuudesta, Miikka kertoo.

Miikka auttaa omia nimettyjä asiakkaitaan ja toimii kirjanpitäjänä isommissa tiimeissämme.

Omat lempiasiakkaat on sellaisia, jotka ovat kiinnostuneita omista luvuista ja arvostavat täsmällisyyttä. Mieleenpainuvimpia keissejä on olleet meille täysin kaoottisen kirjanpidon kanssa tulleet asiakkaat. Aina yhtä hieno fiilis kun luvut saa järjestykseen!

Kirjanpidon, veroilmoitusten ja tilinpäätösten parissa ahertamisen vastapainona hyväntuulinen työkaverimme tykkää hikoilla kuntosalilla ja salibandykentällä. Miikka tunnustautuu myös innokkaaksi penkkiurheilijaksi, ja voitkin bongata hänet esimerkiksi Tapparan ja Manse PP:n kotipeleistä.

Talous, urheilu ja läheiset on mulle tärkeimpiä asioita elämässä. Tykkään tulla töihin, koska täällä voi jutella ja kysyä mistä vaan ja ihmisten huumori mätsää. Meillä on mahtava työyhteisö.

Haluatko Miikkan työkaveriksi?
Tutustu meihin työnantajana ja ota yhteyttä