­

OLE Online-tilitoimistojen liiketoiminta mukaan lukien sovellusliiketoiminta eriytetään Meisenet Oy:stä uudelle yhtiöllemme Oleline Oy:lle 1.8.2018 alkaen. Muutos on osa Meisenet Oy:ssä tehtävää sukupolvenvaihdosta.

Taloushallintoliiton hallitus on kokouksessaan hyväksynyt Meisenet Oy:n Taloushallintoliiton jäsentoimistoksi. Samalla toimistollemme myönnettiin auktorisointi. Taloushallintoliitto edellyttää jäsentoimistoiltaan, että toimistosta löytyy alan asiantuntijatutkinnon (KLT-tutkinto) suorittaneita ammattilaisia. Meisenet Oy:n vastaavana KLT-kirjanpitäjänä toimii Sanna Laurila.

 

Meisenet Oy henkilökuntineen kiittää kaikkia asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa kaikille rauhallista joulua ja menestystä vuodelle 2017!

Meisenet Oy ja OLE Online-tilitoimistot on vahvistanut myyntiään, kun Tommi Laurila aloitti myyntipäällikkönä helmikuussa. Tommilla on usean vuoden kokemus hyötyajoneuvovarustelun ratkaisumyynnistä yritysasiakkaille.

Tommi vastaa Meisenetin uusasiakashankinnasta ja tulee työssään keskittymään OLE Online-sovellusten ja -palveluiden myyntiin sekä myynnin kehittämiseen.

Toivotamme Tommin lämpimästi tervetulleeksi!

Henkilökuntamme on vahvistunut uudella taloushallinnon assistentilla, kun Erika Ahola liittyi tiimiimme. Erika on taloushallinnon merkonomi, joka palvelee asiakkaitamme taloushallinnon tehtävien lisäksi myös palkanlaskentapuolella.

Toivotamme Erikan lämpimästi tervetulleeksi osaksi  tiimiämme!

Kiinnostuitko? Soita meille 0201 664 200

 

­